• Pasalimani,Piraeus,Greece
  • bratsolis@yahoo.gr

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Μπρατσόλης: «Για μία σύγχρονη Ε.Π.Ο.» Σφυρίγματα Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Αναλυτικά η δήλωση του υποψηφίου συμβούλου της ΕΠΟ που προτείνεται από την ΕΠΣ Πειραιά:
«Σε μια Δύσκολη Περίοδο για την Πατρίδα μας, το Ελληνικό Ποδόσφαιρο ψάχνει το δικό του Νέο Βηματισμό.
Το Μεγάλο Στοίχημα και η Προσδοκία για το άθλημα μας, είναι να Περάσει Πάνω από τις δικές του Αδυναμίες και με Μεθοδικό Σχέδιο και δουλειά Υποδομής Μακράς Πνοής να κερδίζει Αγωνιστικούς Στόχους, Κύρος και νέους φίλους στην Κοινωνία και την Ευρύτερη Κοινή γνώμη.
Συμμετέχοντας για σχεδόν 35 χρόνια Οργανωτικά - Διοικητικά στο Σωματειακό - Ενωσιακό Ποδόσφαιρο της Ιδρύτριας Ένωσης του Πειραιά, Εκτιμώ ότι οι καλύτερες μέρες για το Ποδόσφαιρο μας είναι Μπροστά!
Το Σωματείο Κύτταρο της κάθε Περιοχής, οι Ποδοσφαιρικές Ενώσεις, η Εισαγωγή & Καλλιέργεια του Αθλήματος μας από τις παιδικές ηλικίες, η Επιστημονική στήριξη στις Υψηλές Ανταγωνιστικές Απαιτήσεις, οι Σύγχρονες Αθλητικές Εγκαταστάσεις, η Σύνδεση του Ποδοσφαίρου μας με την Κοινωνία μας, είναι ο Στέρεος Συνοπτικός και Προοπτικός διοικητικός Δρόμος - Στοίχημα για τη Νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Συμμετέχω στις Εκλογές της ΕΠΟ της 18ης Αυγούστου 2017, με αυτή την Φιλοσοφία και με Ενωτική Θέληση να συμβάλλω στην Προσπάθεια Σύγχρονης Ανάπτυξης για τη Συνολική Νίκη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Δουλεύοντας σαν ‘‘Μωσαϊκό και με Ενιαία Στόχευση’’ σε όλη την Πυραμίδα του Ποδοσφαίρου μας και από τα κάτω προς τα Πάνω, Μπορούμε να και Πρέπει να τα Καταφέρουμε!
Αυτό Περιμένουν και Θέλουν Όλοι Όσοι Αγαπούν, Ακολουθούν, Νοιάζονται και Υπηρετούν το Ποδόσφαιρο μας.
Στέλιος Μπρατσόλης

Υποψήφιος για ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της ΕΠΟ με τη Στήριξη – Υπόδειξη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

.