• Pasalimani,Piraeus,Greece
  • bratsolis@yahoo.gr

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Στέλιος Μπρατσόλης υποψήφιος στην ΕΠΟ ! paraskhnio.gr Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων) και νυν αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης είναι ο προτεινόμενος υποψήφιος,  από την ΕΠΣ Πειραιά, για τακτικό μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ στις εκλογές της Ομοσπονδίας που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Αυγούστου.
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που συνοδεύει την υποψηφιότητά του. ΣΥΝΧΡΟΝΗ ΕΠΟ με ΣΧΕΔΙΟ για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

«Σε μια Δύσκολη Περίοδο για την Πατρίδα μας , το Ελληνικό Ποδόσφαιρο ψάχνει τον δικό του Νεο Βηματισμο.
Το Μεγάλο Στοίχημα και η Προσδοκία για το άθλημα μας ,είναι να Περάσει Πάνω από τις δικές του Αδυναμίες και με Μεθοδικό Σχέδιο και δουλειά ‘ Υποδομης Μακρας Πνοης ‘ να κερδίζει Αγωνιστικούς Στόχους ,Κύρος και νέους φίλους στην Κοινωνία και την Ευρύτερη Κοινή γνώμη .

Συμμετέχοντας για σχεδον 35 χρονια Οργανωτικα – Διοικητικα στο Σωματειακο – Ενωσιακο Ποδοσφαιρο της Ιδρυτριας Ενωσης του Πειραια , Εκτιμω οτι οι καλυτερες μερες για το Ποδοσφαιρο μας ειναι Μπροστα !

Το Σωματειο Κυτταρο της καθε Περιοχής ,οι Ποδοσφαιρικές Ενώσεις ,η Εισαγωγή & Καλλιέργεια του Αθλήματος μας απο τις παιδικές ηλικίες , η Επιστημονικοί στήριξη στις Υψηλές Ανταγωνιστικές Απαιτησεις , οι Συνχρονες Αθλητικες Εγκαταστασεις ,η Συνδεση του Ποδοσφαιρου μας με την Κοινωνια μας ,ειναι ο Στερεος Συνοπτικος και Προοπτικος διοικητικος Δρομος – Στοιχημα για τη Νεα Εκτελεστικη Επιτροπη της Ελληνικης Ποδοσφαιρικης Ομοσπονδιας .

Συμμετέχω στις Εκλογές της ΕΠΟ της 18 Αυγούστου 2017 , με αυτη την Φιλοσοφια και με Ενωτικη Θεληση να συμβαλλω στην Προσπαθεια Συνχρονης Αναπτυξης για την Συνολικη Νικη του Ελληνικου Ποδοσφαιρου .
Δουλευοντας σαν ‘ Μωσαικο και με Ενιαια Στοχευση ‘ σε ολη την Πυραμιδα του Ποδοσφαιρου μας και απο τα κατω προς τα Πανω’ , Μπορουμενα και Πρεπει να τα Καταφερουμε !

Αυτο Περιμενουν και Θελουν Ολοι Οσοι Αγαπουν , Ακολουθουν , Νοιαζονται και Υπηρετουν το Ποδοσφαιρο μας .

Στελιος Μπρατσολης

Υποψηφιος για ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της ΕΠΟ με την Στηριξη – Υποδειξη της Ενωσης Ποδοσφαιρικων Σωματειων Πειραια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

.