• Pasalimani,Piraeus,Greece
  • bratsolis@yahoo.gr

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Η υποψηφιότητα του Στ. Μπρατσόλη στις εκλογές της ΕΠΟ pireastime.gr Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017


Σύγχρονη Ε.Π.Ο. με σχέδιο και ποδοσφαιρική ανάπτυξη οραματίζεται ο Στέλιος Μπρατσόλης, υποψήφιος για τακτικό μέλος της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας προτεινόμενος και στηριζόμενος από την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά.

 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Στέλιου Μπρατσόλη:

 

«Σε μία δύσκολη περίοδο για την Πατρίδα μας, το ελληνικό ποδόσφαιρο ψάχνει το δικό νέο βηματισμό. Μεγάλο στοίχημα και η προσδοκία για το άθλημά μας είναι να περάσει πάνω από τις δικές του αδυναμίες και με μεθοδικό σχέδιο και δουλειά «Υποδομής Μακράς Πνοής» να κερδίζει αγωνιστικούς στόχους, κύρος και νέους φίλους στην κοινωνία και την ευρύτερη κοινή γνώμη.

 

Συμμετέχοντας, για σχεδόν 35 χρόνια Οργανωτικά – Διοκητικά στο Σωματειακό – Ενωσιακό ποδόσφαιρο της Ιδρύτριας Ενωσης του Πειραιά, εκτιμώ ότι οι καλύτερες μέρες για το ποδόσφαιρο είναι μπροστά!

 

Το Σωματειακό Κύτταρο της κάθε περιοχής, οι Ποδοσφαιρικές Ενώσεις, η εισαγωγή και καλλιέργεια του αθλήματός μας από τις παιδικές ηλικίες, η επιστημονική στήριξη στις υψηλές ανταγωνιστικές απαιτήσεις, οι σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και  η σύνδεση του ποδοσφαίρου με την κοινωνία μας, είναι ο  στέρεος συνοπτικός και προοπτικός διοικητικός δρόμος – στοίχημα για τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

 

Συμμετέχω στις Εκλογές της ΕΠΟ στις 18 Αυγούστου 2017 με αυτή τη φιλοσοφία και με ενωτική θέληση να συμβάλλω στην προσπάθεια σύγχρονής ανάπτυξης  για τη συνολική νίκη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Δουλεύοντας σαν «Μωσαϊκό και με Ενιαία Στόχευση» σε όλη την πυραμίδα του ποδοσφαίρου μας και «από κάτω προς τα πάνω» μπρούμε και πρέπει να τα καταφέρουμε!

 

Αυτό περιμένουν και θέλουν όλοι όσοι αγαπούν, ακολουθούν, νοιάζονται και υπηρετούν το ποδόσφαιρό μας.

 

Στέλιος Μπρατσόλης

Υποψήφιος για Τακτικό Μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ

Στήριξη – Υπόδειξη της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

.