• Pasalimani,Piraeus,Greece
  • bratsolis@yahoo.gr

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Μπρατσόλης: Σύγχρονη ΕΠΟ με σχέδιο για ποδοσφαιρική ανάπτυξη SoccerPlus Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Ο Στέλιος Μπρατσόλης, υποψήφιο μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, με επιστολή που έστειλε στο Soccerplus, αναφέρεται στην υποψηφιότητά του στους στόχους που ο ίδιος έχει για το ποδόσφαιρο.
Ακολουθεί η επιστολή του Στ. Μπρατσόλη
Σε μια Δυσκολη Περιοδο για την Πατριδα μας , το Ελληνικο Ποδοσφαιρο ψαχνει τον δικο του Νεο Βηματισμο.
Το Μεγαλο Στοιχημα και η Προσδοκια για το αθλημα μας ειναι να Περασει Πανω απο τις δικες του Αδυναμιες και με Μεθοδικο Σχεδιο και δουλεια ‘ Υποδομης Μακρας Πνοης ‘ να κερδιζει Αγωνιστικους Στοχους, Κυρος και νεους φιλους στην Κοινωνια και την Ευρυτερη Κοινη γνωμη .
Συμμετεχοντας για σχεδον 35 χρονια Οργανωτικα – Διοικητικα στο Σωματειακο – Ενωσιακο Ποδοσφαιρο της Ιδρυτριας Ενωσης του Πειραια , Εκτιμω οτι οι καλυτερες μερες για το Ποδοσφαιρο μας ειναι Μπροστα!
Το Σωματειο Κυτταρο της καθε Περιοχης ,οι Ποδοσφαιρικες Ενωσεις ,η Εισαγωγη & Καλλιεργεια του Αθληματος μας απο τις παιδικες ηλικιες , η Επιστημονικη στηριξη στις Υψηλες Ανταγωνιστικες Απαιτησεις, οι Συνχρονες Αθλητικες Εγκαταστασεις ,η Συνδεση του Ποδοσφαιρου μας με την Κοινωνια μας ,ειναι ο Στερεος Συνοπτικος και Προοπτικος διοικητικος Δρομος – Στοιχημα για τη Νεα Εκτελεστικη Επιτροπη της Ελληνικης Ποδοσφαιρικης Ομοσπονδιας.
Συμμετεχω στις Εκλογες της ΕΠΟ της 18 Αυγουστου 2017, με αυτη την Φιλοσοφια και με Ενωτικη Θεληση να συμβαλλω στην Προσπαθεια Συνχρονης Αναπτυξης για την Συνολικη Νικη του Ελληνικου Ποδοσφαιρου.
Δουλευοντας σαν ‘Μωσαικο και με Ενιαια Στοχευση’ σε ολη την Πυραμιδα του Ποδοσφαιρου μας και ‘απο τα κατω προς τα Πανω’, Μπορουμε και Πρεπει να τα Καταφερουμε!
Αυτο Περιμενουν και Θελουν Ολοι Οσοι Αγαπουν , Ακολουθουν , Νοιαζονται και Υπηρετουν
το Ποδοσφαιρο μας.
Στελιος Μπρατσολης
Υποψηφιος για ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της ΕΠΟ με την Στηριξη – Υποδειξη της Ενωσης Ποδοσφαιρικων Σωματειων Πειραια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

.